2018. január 1.

Új év, új én? - Sometimes the truth is very ugly módra

Sziasztok! :)
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan kezdjem ezt a bejegyzést. Az elején még annyira lelkes voltam, hogy rengeteg blogot, történetet, embert ismerhetek meg. Aztán ahogy telt az idő, ez alább hagyott, és nem tudom, kinek tűnt fel és kinek nem, de inkább már csak kötelességből csináltam, mintsem élvezetből. Egy ideig még folytattam, de lássuk be, ez nem volt fair azzal szemben, aki megkapta a 'kritikát'. És igen, tény, az sem fair, hogy egy szó nélkül fogtam magam, eltűntem, és még annyit sem mondtam, bú vagy bá. Tudom, hogy nem mentség annak, aki várja a véleményemet, de tényleg szükségem volt egy szünetre. Úgyhogy a blog felé se szagoltam, időnként fellátogattam, hogy történt-e változás, ha írtak, reagáltam, de ennyi. Szerintem az összes blogot, amit követek, tegnap néztem meg úgy két hónap után először. És tudom, tudom, nem sok embert érdekel, mert a lényeg az, hogy most akkor csinálom-e a 'dolgom', vagy sem, de szerintem jót tett ez a pihenő, mivel végre el akartam olvasni a soron következő blogot, nem csak megnyitottam, mert muszáj haladni.
Szóval sajnálom, hogy eltűntem, és semmivel nem foglalkoztam, de most visszatértem. És köszönöm azoknak, akik gondoltak rám ezalatt az idő alatt is! 
Peetagey
Ui.: Sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! ♥

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Szerintem az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a hobbid közben. Tehát nincs benne semmi szégyellni való, ha eltűnsz rövidebb-hoszabb időre. Ez mindenkivel megeshet.
  De a lényeg, hogy újra itt vagy! Sok sikert kívánok az új évre! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm, nagyon jól estek a szavaid! ♥♥♥

   Törlés