2015. november 29.

13. kritika - Evolution - A leszármazottak

Bonjour!
Jönne a következő kritika, és mindenkit emlékeztetnék, hogy a következő héten ugyanúgy tartom a három napos kihagyást, tehát 1-én és 5-én kaptok bejegyzést, majd 7-13-ig minden nap felkerül egy, de! Ebbe beletartozik, hogy 9-én nem kerül fel kritika, mert aznap Ti választottátok bejegyzés!
Felül megtaláljátok a zenelistát,amit nektek kell elindítani, és minden eddigi kritika zenéje ott van, a blog címével 

Előszó
A cím alapján valami különleges történetre számítottam, és kissé csalódott voltam az elején, mert egy gimis történetnek tűnt, amibe annyi a változatosság, hogy valamibe kimagaslanak. Aztán tovább olvastam, amikor végre kezdtek beindulni az események és végre kezdtek beugrani a dolgok a kritikához. Az értékelés során vedd figyelembe, az utolsó rész, amit el tudtam olvasni, az a tizennyolcadik fejezet volt!

2015. november 27.

Gyors értesítő

Sziasztok, édeseim!
Nem tudom hányan vagytok még, akiket érdekelnek a kritikáim, de ez most nektek szól! Mivel gyólyáztatok ma és sietnem kell, ezért gyors leszek! Mivel még az Evolution című blog írója, Nicolette Field nem válaszolt az üzenetemre, ezért ez a kritika csúszik! Szóval, ha hétfőig nem kapok választ a kérdéseimre, akkor azok nélkül rakom ki a bejegyzést, kedden pedig jön az Édes élet kritikája! (Utána még egy kritika, és jön a maratoni hét, amikor igyekszem minden nap kirakni egy bejegyzést!)
xo Peetagey Smile

2015. november 23.

12. kritika - Lélekvándor

Bonjour!
Ismét egy novellás blog, de itt már vannak versek is! Haladok, mi? ;)

Előszó
Amikor megláttam, mennyi novella és vers van kitéve, először beparáztam, hogy nem végzek időben, mivel a Logolepsy kritikát alapból előbb kitettem, és így mindent előrébb hoztam. Hát mit mondjak? Nem jött össze, mert csúsztam...

2015. november 19.

Ti választottátok #3 - Top 10+1 író, akit talán nem is ismersz, pedig kéne!

Bonjour! 
Sajnálom, hogy most kerül még csak ki a bejegyzés, de most értem haza önvédelemről. Hétfőn igyekszem hozni a következő kritikát!
Sajnos túl sok jó írót kellett kihagynom a listáról, csak azért, hogy a kevésbé ismertekre hívjam fel a figyelmet. Ennek ellenére, remélem valamelyikük megtetszik majd nektek, mert mind csodálatosak!

Előszó:
Miután elindítottam a szavazást, rájöttem, hogy ez a téma megtévesztő lehet. Ha netán tán valaki arra számított, hogy bloggerek listájával jövök, elárulom miért nem akartam megcsinálni: felesleges! Egyrészről, ha az én véleményem kerülne csak bele a bejegyzésbe, akkor nem garantált, hogy aki nekem tetszik, az nektek is fog. Ha pedig ebből is kérdőívet csinálnék, ott lenne ugyan ez a probléma: mindenkinek más a véleménye. Szóval én ebbe nem is bonyolódnék bele, ha akartok, keresgéljetek a facebookon.
Imádok olvasni, és sokszor veszem észre, hogy mikor ajánlok kedvenceim közül valakit, nem is ismerik. Pedig kéne! Miután kölcsön adom a könyvet, vagy csak megszerzik, és elolvassák, ők is egyet értenek velem. Így nektek is bemutatok tíz plusz egy írót, akit talán meg is szerettek.

2015. november 15.

A Gratitude Award megkezdi útját

Bonjour!
Azoknak, akik nem tudják miről van szó, ajánlom figyelmükbe az előző bejegyzést! 

Előszó:
Úgy gondoltam, holnap kezdek bele, de idő hiányában, na meg, mert kíváncsi vagyok már a választottam reakciójára, ma ki is teszem a bejegyzést! Igazából fogalmam sincsen, hogyan kéne egy díjat elindítani, szóval most is a magam feje után megyek és csinálom, ahogy jónak látom! Mivel én találtam ki a díjat, ezért ez a bejegyzés inkább csak afféle útmutató annak a bizonyos személynek, akit én kijelölök. Nem is húzom az időt, belekezdek!

Rendhagyó bejegyzés, avagy újítás a blogger világban!

Bonjour!
Már mióta gondolkozom ezen a lépésen, és most úgy döntöttem, megvalósítom!

Előszó:
Az utóbbi időben nem volt időm a Ti választottátok kérdőívek válaszait megnézni, ma viszont gyorsan vetettem rájuk egy pillantást.  Az egyik kérdőív (A díj okozta öröm szép és jó, de vajon mindenki hálás is érte? Kérdőív a tapasztalatokról!) ugyanis csak megerősített az elhatározásomban!

2015. november 14.

11. kritika - Segítek, akár akarod, akár nem!

Bonjour!
Tudom, tudom! A négy napos kihagyások miatt egy kicsit csúszok, de muszáj. Ezen, és a jövő héten szinte minden tantárgyból írtam/írok dolgozatot vagy épp esszét, sőt ezek mellett még tételeket, beadandókat kell készítenem, szóval esélytelen, hogy jövő héten nagyon aktív legyek, de lesz kritika. Viszont! Azutáni második héten, vagyis december 7-13-ig, igyekszem minden nap bejegyzést hozni, maximum egy nap kihagyással. Köszönöm a türelmet! ♥

Előszó
Talán nem tudjátok, honnan is tudnátok?, de én régebben rengeteget hallgattam a bandát, és Luke, illetve Ashton örök kedvenc, rengeteg blogot olvasok amikben a fiúk szerepelnek. Hát most egy újabb ilyen következik! Az értékelés során vedd figyelembe, az utolsó rész, amit el tudtam olvasni, az a negyedik különkiadás volt, Brynn szemszögéből!

2015. november 9.

10. kritika - Huszonnégy

Bonjour!
Köszönöm a több, mint 2000 (!!!) oldalmegjelenítést, imádlak titeket! ♥ Egyszerűen nem tudok mit mondani; köszönöm! ♥

Előszó
A fülszöveg alapján egy igazán jó történetre készültem fel, és bár voltak halvány elképzeléseim, mi fog ebből kisülni, nem erre számítottam. És sajnos nem jó értelemben. Az értékelés során vedd figyelembe, az utolsó rész, amit el tudtam olvasni, az a negyedik rész volt!

2015. november 5.

9. kritika - A rosszak ellen

Bonjour! 
Először is: több mint 1700 megjelenítés? Másodszor: 4 feliratkozó?!! Úristen, nagyon szépen köszönöm, feldobtátok a napom. ❤

Előszó
Az oldalt egyszer már felkerestem, de akkor még csak egy-két fejezet volt fent és pont abban az időszakomban voltam, amikor befejezett történetekre utaztam, szóval neki sem álltam olvasni. Amikor viszont már kiestem abból a fázisból, már nem emlékeztem a blogra. Aztán most, mikor felkért, készítsek egy kritikát a blogjáról, csak nevetni tudtam, hogy mégis el fogom olvasni. Az értékelés során vedd figyelembe, az utolsó rész, amit el tudtam olvasni, az a huszonegyedik rész folytatása volt! Azóta felkerült a harmadik folytatás.

2015. november 1.

8. kritika - Logolepsy

Bonjour! 
Itt is volna a következő rendelés, és kérnék mindenkit, hogy akinek van pár perce, töltse ki bármelyik kérdőívet, mert nekem ez nagy segítség! Köszönöm! ♥

Előszó
Amikor a blogom ötlete érlelődött bennem, soha nem mentem volna bele a novellás oldalról való véleményalkotásba és most tessék! Na jó, ennek azért oka is van. Nem szeretem a novellákat; írni alkalomadtán jó, de olvasni kevésbé. Mikor már az olvas belelendül, akkor ér véget, és következő alkalommal jönnek az új szereplők, az új életükkel és helyszíneikkel.

Ismertető

Sziasztok, drágák!
Mint látjátok van már egy olyan menü is, hogy Jelenlegi rendelések, ahol már határidőt is találtok! Ez azt jelenti, hogy az adott bejegyzés aznap mindenképp kikerül! A dátumot mindig az alapján írom, hogy három nap kihagyással mikorra esne az adott kritika! A Ti választottátok bejegyzést nem tüntetem fel, de az is bele van kalkulálva! Ma este ha van időm, kiteszem Papp Fruzsi, Logolepsy blogjának kritikáját, de holnap mindenképp kikerül!
Ui.: A Ti választottátok kérdőívekhez felkerült egy újabb, és hamarosan készítek még egyet! Ötleteket bátran írhattok, amiről szívesen olvasnátok, és a lehetőségek közé kerül.
Majd jelentkezem,
xo Peetagey Smile