2017. május 8.

68. kritika - I am a Bloggerina, Gab C.

Bonjour!
Nos, élek! Rettenetesen sajnálom, hogy a törölt rendelés után nem hoztam korábban bejegyzést, önző módon ismét tartottam egy kis szünetet a blogolvasás terén. Azonban most visszatértem, és már jövök is az értékelésekkel!

Előszó
Kicsit tartottam ettől az értékeléstől, mert a legtöbb bejegyzés olyan, amibe az ember akár akar, akár nem, nem tud belekötni. Persze ennek az okát is kifejtem, de ezt hagyjuk meg későbbre. Szóval amíg csak tudtam, halogattam, de végül kénytelen voltam belefogni! Az értékelés során vedd figyelembe, az utolsó rész, amit el tudtam olvasni, az a Baromira érdekel -avagy negyvenegyedik könyv volt!

2017. május 7.

Ti választottátok #28 - Vajon érdemes kérdőíveket készíteni? Mindenki kitölti, aki látja?

Bonjour!
Annyira régen mondtam már, mit mutat a statisztika, és ez baromi pocsék érzés! Mert igenis hálás vagyok a 49 feliratkozóért és a 34.000 fölötti megtekintésért! Meg sem érdemlem, komolyan! ♥
 
Előszó
Őszintén szólva, nem tudom, hogy a két lehetőség közül melyik kapta meg először a négy szavazatot, de ezt többen töltötték ki, szóval ezt választottam. Tudom, hogy ma kéne hoznom egy kritikát, de későn küldtem a kérdéseket. Ennek ellenére, ha még ma tud válaszolni Gab, akkor ma kikerül! Illetve, illene kérdőíveket és témákat hoznom, mert kezdek kifogyni belőle. Úgyhogy, ha van valami téma, ami érdekel titeket, írjatok nyugodtan, mivel jelenleg annyira nem ezen jár az agyam!