2015. szeptember 18.

Nyitás

Bonjour!
Hát nem hittem volna, de kemény három hónap után végre megnyitottam a blogot. Vártam, hogy legyen fejlécem, mert nélküle túl üresnek tűnt... de itt a poén! Ez nem a kért képem, csak egy ideiglenes, mivel Lanának sok rendelése van. Persze ez is az ő munkája, hisz imádom az alkotásait, de nem végleges.
Igazából nem is tudom mit mondjak, mert nem ismertek, és konkrétan most szerintem még senki nincs, aki olvasná a bejegyzéseim, de remélem, hogy ez változik. Mindenesetre, ha itt vagy, köszönöm, ha pedig lenne blogod, ahová kritikát szeretnél, írj nyugodtan! Akárhány fejezetes, évados, vállalom!
Az oldalról még pár szót akkor. Rendelhettek itt is, a csevegőben, de ha nem venném észre és nem jeleznék vissza, akkor emailben írjatok, az biztosabb! Nem csak kritikák lesznek, legalul lesz mindig egy szavazás, és ötven húsz nap elteltével az éppen legtöbbre szavazott témáról írok. Ha eszembe jut valami, én írom a lehetőségek közé, de ha nektek, szívesen várom az ötleteket, írjatok nyugodtan. Továbbá rendezni fogok néha napján versenyeket is, remélhetőleg érdemes lesz figyelni rájuk, mert újdonság lesz. Az idő múlásával pedig lesznek új dolgok, amik éppen eszembe jutnak, mert miért ne alapon. Ennyi lennék, holnap pedig máris kirakom az első kritikámat, amiben Szinyke történetén élem ki szadizmusom, ez A vámpír nem jár egyedül. További jó pihenést így a hétvégére:
xo Peetagey Smile

2 megjegyzés:

 1. Szia! Kérhetünk kritikát? :)
  www.flowerlivelife.blogspot.hu
  Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Igen, vállalom, de légy türelemmel kérlek :)

   Törlés