2016. február 3.

Köszönöm a türelmet, és akkor egy kis változás!

Sziasztok, avagy bonjour!
Az a helyzet, hogy már egy ideje próbálok lépést tartani magammal, és a bevállalt dolgaimmal, azonban ez egyre nehezebbé kezdett válni. Egy kis noszogatásra -értsétek, addig nem hagyott békén, amíg rá nem vett- beláttam, hogy tényleg szükségem van a pihenésre, szóval egy kicsit leállok. Nem, ezzel nem arra utalok, hogy szünetelni fog a blog, erről szó sincs. Csak egy hetet adok magamnak a blogokhoz, mert így ennél is jobban padlón leszek az álmatlanságtól.
Szóval köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket, igyekszem haladni a rendelésekkel, illetve szólnék egy kicsit a kérőkhöz. Ne lepődjetek meg, ha megkapjátok a mini interjú kérdéseit, pedig az előttetek lévő blogjáé még ki sem került. Most nem csak kipihenni szeretném magam, hanem egy kicsit megpróbálok előrébb is haladni, ezért lesz hetente bejegyzés! A rendeléseknél nem lesz átírva a határidő, csak fel lesz tüntetve ez a kis változtatás, ahogy a modulnál is, hogy aki esetleg szeretne kritikát kérni, az tudjuk róla. A Ti választottátok bejegyzések ugyanúgy jönnek!
Emlékeztek még Caty Crawford blogjára, a The Darkness In Me-re? Mikor kitettem a kritikát, még nem kaptam válaszokat, most azonban megérkeztek, szóval ha kíváncsiak vagytok, vessetek rá egy pillantást!
xo Peetagey Smile

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése