2017. február 24.

Kritikakérés

Bonjour!
A helyzet az, hogy konkrétan senki nem tartotta be ezt a nincs-kérés-dolgot, még én sem, mert nem volt szívem nemet mondani. Úgyhogy szemét dolog lenne kint hagyni, a feliratot. Mert így aki tisztességesen betartja, az nem kerül fel. Aki meg nem veszi figyelembe és kér, az előbb felkerül, még ha később is ír, mint azt a betartó tette volna. Jaj, de szeretem, amikor tudok fogalmazni! Úgyhogy a lényeg, hogy ismét lehet kritikát kérni! A Jelenlegi rendelések oldalon kikerült, hogy mi a határidő, igyekszem betartani és nem úgy elcsúszni, mint tavaly a kis érettségi előtt. Június elejéig kéthetente vasárnapot írtam, nyárra pedig minden hét vasárnapját jelöltem meg határidőnek, mert tudom, hogy sűrű időszak lesz és inkább legyen meg előbb, mint hogy kevés időt adjak magamnak.
Amit kérek az újaktól, akik még nem kértek tőlem kritikát: olvassátok ezt el!
Tudom, hogy nagyon kevesen mennek végig az oldalon és nézik meg, hogy hova mit írtam. Ami azt jelenti, hogy sokszor nincs tisztában az ember azzal, hogy egy e-mail címet kérek, ha nincs kint az oldalon, és nem levélben írtok nekem. Aztán az is lényeges, hogy erre egy miniintejú miatt van szükség, szóval készüljetek, hogy kaptok majd egy levelet tőlem!  Ez lehet, hogy hétvégén, előtte egy nappal, esetleg aznap reggel történik meg, amikor kikerülne, de sokkal előbb is. Egy zenét is párosítok a bloghoz, de ez annyira nem érint titeket.
Remélem, mindent leírtam, ha esetleg lenne kérdésetek, írjatok nyugodtan!
xo Peetagey Smile

Ui.: Amikor nem vagy benne biztos, jól írtad-e a címet, és szinte mindenhol külön vagy, de te bízol benne: 

4 megjegyzés:

 1. *üdv*
  jaj, mi az, amibe beleírtad a kritikakérést? :D én néha googleba írom be a szavakat, de ehw, a tied jobban néz ki.
  xxLiz - talán a második értelmetlen kommentjével, de ki számolja...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)
   Én is mindig a Google-re meg a Wordre bíztam magam, de voltak szavak, amiket tudtam, hogy nem úgy kell írni. Úgyhogy azóta a helyesiras.mta.hu oldalt használom, szerintem nagyon jó! Van külön meg egybe, helyesírásellenőrző, számok helyesírása. Szóval ajánlom mindenkinek:D

   Törlés
  2. köszönömköszönömköszönöm^^

   Törlés
  3. Szívesen, váljon egészségedre :3

   Törlés