2016. április 5.

Kihívás - 23. nap

Bonjour!
Érdekes meghatározás a mai, hiszen rengeteg könyvet akarunk, de azt hiszem, jól döntöttem :3

Mai kihívás
Egy könyv, amit már régóta el akarsz olvasni.


Magyar cím: Jelöletlen (Légió 2.)
Eredeti cím: Unmarked (The Legion 2.)

Fülszöveg
"Közöttünk jár… és bárki lehet az.
Kennedy Waters világában bosszúszellemek gyilkolnak, a szellemek titkokat őriznek, és egy gonosz démon jár az emberek között – amit ő engedett véletlenül szabadjára.
Kennedynek és a Légió többi tagjának – Alarának, Csuhásnak, Lukasnak és Jarednek – le kell vadásznia ezt a démont. Miközben egyre többet tudnak meg a Légió és az Illuminátus Rend múltjáról, Kennedy rádöbben, hogy a legnagyobb rejtély nem titkos társaságokhoz, hanem a saját családjához fűződik. Fogy az idő, és egy Kennedy szívéhez közel álló ember élete veszélyben forog, így a lánynak szembe kell néznie a legfélelmetesebb kérdéssel: mégis, mi történhetett a múltban, ami miatt ő jelöletlen maradt?
Védd magad! Amiről nem tudsz, az igenis fájhat."

Miért?
Istenem, annyira megszerettem azt az öt hülyét! Őszintén szólva nem olvastam Kamitől a Lenyűgöző teremtmények trilógiát, nekem nem tetszett meg, ennek ellenére a filmet szívesen megnézem. Bár talán ennek Emma Thompson az oka. Aztán megláttam a Törhetetlen borítóját, beleszerettem, elolvastam, egy kicsit meghaltam, még jobban megszerettem, és azóta csorgatom a nyálamat a következő kötetre. Valahogy... nem is tudom... izgatottá válik az olvasó az első kötet közbe, ahogy halad a történet. Az elején még csak Kennedyt féltjük, hogy mi lesz vele, mit akarnak tőle, és a többi. Aztán folytatjuk, megismerjük a másik négy szereplőt és már egy csapatra gondolunk, nem kettőre. Együtt várjuk a karakterekkel, hogy a jel megjelenjen rajtuk, kíváncsiak leszünk, mikor a feladatukat teljesítik értük. Aztán mikor már majdnem sikerül mindent megcsinálniuk, jön a nagy hopp, aztán a döbbenet és a bumm. Tudom, nektek ez nem sokat mond most, de ha elolvassátok, ti is várni fogjátok a Jelöletlent. És nektek ez nem két év lesz!

Mindenképp ajánlom,
xo Peetagey Smile

2 megjegyzés:

  1. Erről a történetről még nem hallottam, de barátnőmet épp ma csíptem el a Beautiful Darkness-szel(az említett másik sorozat II. kötete), ami megvan vagy nyolcszáz oldal, és a borító betűtípusa *.*
    Na jó, befejezem, mielőtt túlságosan eltérnék a témától, bár mondjuk mit is csinálok rendszerint? <- huh, ez most jó tartalmas lett XD
    Zsazsi :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uuuu, pedig nagyon jó, ajánlom :3 Hát van aki szereti azt, de én speciel rühellem:DD

      Törlés