2016. március 14.

Kihívás - 1. nap

Bonjour!
Itt is van az első ilyen bejegyzés, és az oldalsávban már megtalálhatjátok a 'Kihívás' menüpontot, aminél láthatjátok, hogy lesz egy hasonló bejegyzés-sorozat, ez azonban a nyárig várni fog!

Mai kihívás
A legjobb könyv, amit a múlt évben olvastál.


 
Magyar cím: Vérvörös út (Homokvidék 1.)
Eredeti cím: Blood Red Road (Dust Lands 1.)

Fülszöveg
"Hogy megmeneküljön, küzdenie kell.
Hogy túléljen, vezetővé kell váljon.
Saba világa darabokra hullik, amikor az ikertestvérét, Lugh-t fogságba ejti négy kabátos lovas. Saba eldönti, hogy megmenti, ezért nekivág a Pusztítók által hátrahagyott törvényen kívüli sivár tájnak. Ez egy brutális világ, ahol Saba felfedez magáról pár meglepő dolgot. Vad harcos, ravasz ellenfél és mindenek fölött legyőzhetetlen túlélő. Egy Jack nevű fenegyerekkel és egy Szabad Sólymok nevű lány forradalmár csapattal Saba útnak indul, hogy megmentse a testvérét – és talán az egész világot."

Miért?
Mert egy fantasztikus történet, az olvasónak pedig egy eszméletlen élményt nyújt! Moira könyve számomra nagy meglepetés volt, nem gondoltam, hogy ennyire meg fog tetszeni a történet. Hihetetlen, hogy a kezdetben kissé kusza események mennyire össze tudtak állni a történet folyamán, élvezhető módon. Néha jönnek fordulatok, de a kedvencem akkor is a jellemfejlődés benne. Szerintem az írónő csodálatosan be tudta mutatni, mi a tökéletes módszer, és csak azt vesszük észre, hogy basszus, már tényleg megkedveltem. Ez a másik kedvencem benne... Hiába akartam szeretni Emmit, az írásmód és Saba gondolkodása észrevétlenül befolyásol végig. A szereplők egyszerűen fantasztikusak, akár fő, akár mellékről van szó, az események pedig beszippantják az embert, ezáltal válik ez a könyv letehetetlenné! ♥

Mindenképp ajánlom, 
xo Peetagey Smile

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése