2016. március 17.

Kihívás - 4. nap

Bonjour!
Na és akkor ma jön a nyáladzás, hiszen az egyik álom pasimról lesz szó! ♥

Mai kihívás
Kedvenc könyved a kedvenc könyvsorozatodból.



Magyar cím: Kétszer olyan forró (Egy nem mindennapi lány meséi 2.)
Eredeti cím: Twice as Hot (Tales of an Extraordinary Girl 2.)

Fülszöveg
"Belle Jamison is finally starting to feel like a normal girl again. Her job as a paranormal investigator is going well, she's learned to control her supernatural abilities (mostly) and she's just gotten engaged to Rome Masters, the ultra-sexy operative who once tried to neutralize her!
But planning a wedding is never easy, especially when the bride keeps accidentally torching her dress, the groom returns from a dangerous mission with selective memory loss and the man responsible now wants Belle for himself. With Rome's ex determined to win him back and a new band of supervillains on the horizon, it will take all Belle's powers—plus a little help from her trusty empath sidekick—to save the day, salvage the wedding and prove that true love really does conquer all."

Miért?
Rengeteg kedvencem van, és nagyon nehezen tudtam kiválasztani, mégis melyik sorozat legyen az. Végül azért döntöttem ez mellett, mert meglepő a cselekménye, tökéletesen bemutatja, hogy ha szeretünk valakit, mindig visszatalálunk hozzá, na jó, nem biztos, hogy ilyen módon, de na! Nem mellesleg az írónő másik sorozata, amit szintén imádok, a tizenhatodik kötetnél jár külföldön. Azt is ajánlom, mert az Alvilág urai egy kicseszett jó történet, és baromi egyedi! Oké, szóval visszatérve. Belle egy egészen új, harciasabb oldalát mutatja meg, a harcban pedig azért segítője is van. Én személy szerint imádtam, amikor Belle nekiugrott Lexisnek, vagy amikor Cody, Tanner, esetleg Jean-Luc valahogyan belekeveredett a történetbe. Az egész történet csak pörgött, alig várod, hogy mi lesz, közben pedig akarva-akaratlanul, nevetsz a viccesebb részeken, mert tele van velük a könyv. Imádtam, az egész sorozat közben, amikor Belle valamilyen hülye néven hívta az emberkéket, és ebben a részben igazán kitett magáért, mert a Sivatagi Lánytól a Sivatagi Lotyóig minden volt! Rome pedig bár néha egy igazi seggfej volt, akinek egy jó nagyot behúztam volna, mégis a végére visszatért az a szeretnivaló, állati jó testű, romantikus, makacs hülye! Jól van, remélem nem mondtam sokat, ha tudjátok, olvassátok el, mert nagyon megéri!

Mindenképp ajánlom,
xo Peetagey Smile

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése