2016. március 28.

Kihívás - 15. nap


Bonjour!
BOLDOG NYUSZIT MINDENKINEEEEK! *.* Oké, szóval gyerekes énem eltűnik, jöhet a komoly. Aha, jó vicc volt. Szóval az oldalsávba szavazhattok, illetve még mindig lehet jelentkezni a játékra. Boldog nyuszit! :3

Mai kihívás
Kedvenc férfi szereplőd.

Név: Daemon Black
Amiben szerepel: Luxen sorozat
Megalkotója: Jennifer Lynn Armentrout
/A könyv borítóján modellt álló Sztella Tziotziosz és Pepe Toth. (Igen, magyar! ♥)/

-
Név: Rome Masters
Amiben szerepel: Egy nem mindennapi lány meséi kötetek 
Megalkotója:  Gena Showalter

Név: Will Herondale
Amiben szerepel:  Pokoli Szerkezetek trilógia
Megalkotója: Cassandra Clare

Miért?
Őszintén szólva nem tudtam eldönteni, és nem is akartam. Számomra egyenrangúak, így mind a hármukat bemutatom nektek. Sajnos Rome-ról nem találtam képet, így őt a fantáziátokra bízom! Kezdjük Daemonnel, ha már így sorba tettem őket. Ő egy tipikus seggfej, aki távol akarja magától tartani a lányokat, így arra hivatkozik, hogy a húgát védi. Jó, van benne igazság, viszont, ha az ő szemszögéből olvasunk, akkor az előző véleményem is megállja a helyét. Szóval első körbe a mi kis szépfiúnk egy tahó, aztán átugorva azt a részt, mikor még nincsenek együtt a megfelelő karakterrel, teljesen megváltozik. Ugyanúgy arrogáns marad, de már csak azokkal, akik fenyegetést nyújtanak, szerelme pedig onnantól nem tartozik közéjük. Vele ezután védelmező lesz, tisztelettudó, tapintatos, és jóval kevesebbszer barom. Örülök, hogy nem változik meg csak azért a természete teljesen, mert összejöttek, úgy nem lenne alkalom annyi félreérthető pillanatra, vagy vicces részre.
Rome Masters. Elhivatott ügynök, akinek csak a kislánya számít, és ha nagyon muszáj, akkor az ex-feleségét is megvédi. Azonban hűséges a céghez, kiiktat mindenkit, akit csak kérnek. Az egyik legjobb, így könnyűszerrel le tudja győzni Belle-t, csak épp megérzi, hogy a lány kívánja. Szóval kivárja, hogy mi lesz az egészből, közben pedig lovagias, már amennyire a munkája engedi, illetve megóvja a lányt. Kezdetben nem nagyon fejezi ki az érzelmeit, hála az exének, aztán ahogy kezd beleszeretni Belle-be, jönnek az érzelmek. Imádom Rome-ot, amiért annyira védelmezi a lányt, hogy feláldozná magát érte, mégis hagyja, mert tudja, képes magától is mindenre. Aztán a második részben megmutatkozik a bunkó oldala, mindezek után pedig olyan édes, ahogy esedezik Belle bocsánatáért! Oké, tudom, nektek ez így furcsán jön le, de olvassátok el, utána mindent megértetek! 
William Herondale pedig egyszerűen fantasztikus. A legérzelemmentesebb embernek tűnik, erre kiderül, hogy benne gyülemlett fel a legtöbb. Általában egy idióta volt mindenkivel, Jemet engedte csak közel magához. Szarkasztikus, mindenki próbált belekötni. Aztán miután lerendezte egy kis segítséggel a démonai, mintha kicserélték volna! Nem csak mosolygott, már nevetett is, bátran mondott vicceket, ökörködött, kimutatta, ha szeret valakit, teljes mértékben szókimondóvá vált, már nem csak a gonosz megjegyzéseket osztotta. Persze nála indokolt a viselkedés, és tiszteletreméltó, hogy képes volt a saját lelkét elzárni és 'halálra ítélni', mintsem valakinek ártani. Nem mondom el, mégis mi ez az ok, különben nem kapnátok meg a trilógia teljes élvezetét, azt pedig nem veszem el tőletek!

Imádom őket!
xo Peetagey Smile

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése